&samhoud foundation start campagne #brighterfuture

Onder de campagnenaam #brighterfuture start de &samhoud foundation met het verzamelen van de grootste collectie verhalen en momenten die de wereld beter maken. De foundation roept de Nederlandse bevolking op om momenten te delen als tegengeluid voor het pessimisme in Nederland.

Een simpel gebaar of een mooi initiatief, dat is waar de foundation naar zoekt. Salem Samhoud, oprichter van &samhoud: “Juist in deze tijd van crisis is het nodig dat Nederland wordt overspoeld met een golf van positivisme. Er zijn zoveel mensen die iets goeds voor de wereld willen doen en ik roep iedereen op om deze momenten te delen. Juist door ons te focussen op alles wat goed gaat lossen wij de crisis op.”

Share en event

Op Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube en op de website www.togetherwebuildabrighterfuture.com kunnen mensen hun #brighterfuture momenten delen. De mooiste momenten worden getoond op 18 januari tijdens de première van de documentaire “Together we build a brighter future” in Tuschinski, Amsterdam.

Over de &samhoud foundation

De &samhoud foundation is onderdeel van &samhoud. De foundation heeft als doel om meer verbinding in de wereld tot stand te brengen. Dit wordt bewerkstelligd vanuit het hoger doel: “Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people”.

Share and Enjoy:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • https://plus.google.com/u/0/114173871311352869675 Erik van Luxzenburg

    Goed initiatief, er mag meer aandacht komen voor de positieve gebeurtenissen en ontwikkelingen in ons land!